Ansatte

Kiropraktor Dag PleymDag Pleym, kiropraktor
DC, BSc (Chiro), MNKF

Etablerte Mjøsen kiropraktorklinikk på Moelv i august 2002. Jobbet før dette fem år på Lillehammer. Kiropraktor Dag Pleym har med tiden fått en bred erfaring med å behandle mange typer problemstillinger. Alt fra nyfødte spebarn, sportsskader, og dagligdagse plager i den brede befolkningen.

Utdanningen startet ved Universitetet i Odense, Danmark, for så og avsluttes ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Dag Pleym er autorisert som kiropraktor i Norge, og er et fullverdig medlem av Norsk Kiropraktorforening.

 

Ragnhild Skjønsby, kiropraktor  MNKF

Ragnhild er utdannet kiropraktor ved Anglo-European College of Chiropractic i England i 2009.  Hun har jobbet ved, og drevet klinikker, i Kongsberg og Drammen før oppstart ved Mjøsen kiropraktorklinikk i 2015. Ragnhild har bred etterutdanning innen undersøkelse og behandling av barn, unge og gravide. Trening, familiehelse og famileaktivitet er spesielle interesseområder. Ragnhild er autorisert kiropraktor i Norge, og fullverdig medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF)

 

SONY DSCRune Bechmann-Pedersen, fysioterapeut

Rune Bechmann-Pedersen var ferdig utdannet fysioterapeut i 2004, og har etter dette bl.a. jobbet ved Lillehammer sykehus, Moelv fysioterapi og Oppfølgings-enheten Frisk. I 2006 begynte han som privatpraktiserende ved Øyer fysioterapi, og har siden 2013 samarbeidet med kiropraktor Dag Pleym ved Mjøsen kiropraktorklinikk Lillehammer/Moelv. Parallelt med dette har Bechmann-Pedersen bred erfaring fra idretten på både høyt og lavt nivå i ulike aldre.

Ved siden av tradisjonell fysioterapi har Rune Bechmann-Pedersen spesialisert seg på smerter i føtter, og tilbyr bl.a. såletilpasning, samt sko til plattfot og normalfot. (se mer under såler og sko i menyen)